30 October, 2005

Με λένε Ντέμη...


Την προστασία της Αστυνομίας ζήτησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Ντέμης Νικολαϊδης. Μάλιστα φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος, αφου δεν εξηγήται αλλιώς η επίσκεψη στο γραφείο του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Γιώργου Βουλγαράκη, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Εκεί, ο Ντέμης Νικολαίδης ζήτησε από τον υπουργό άνδρα της Αστυνομίας για την ασφάλειά του, αφού υποστήριξε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της δικής του και της οικογένειάς του είτε μέσω τηλεφωνημάτων, είτε μέσω φέιγ βολάν.
Οι απειλές αυτές δεν προέρχονται μόνο απο μια μικρή μερίδα των οπαδύν της ΑΕΚ, αλλα απο συμφέροντα που αντιτίθονται στις προτάσεις και πρωτοβουλίες του προέδρου. Βλέπε προφανώς το στοίχημα, δημιουργία της σούπερ Λίγκας κ.α. Βέβαια αφέθηκαν σαφείς υπαινιγμοί εναντίον μερίδας της Original.
Δεν πιστευω οτι αληθινοί οπαδοί της ΑΕΚ, μέλη της Original θα απειλούσαν ποτέ τον Ντέμη. Μπορεί να έρθουν σε αντίθεση, να τον αποδοκιμάσουν, να ανέβουν οι τόνοι αλλα δεν θα απειλούσαν ποτέ αυτον και την οικογένεια του. Η ολη ιστορία μοιάζει με ενα επικοινωνιακό τρικ που θυμίζει το ζεύγος Μπέκαμ- Βικτόρια. Οι υπερβολές δεν ευνοούν καμία πλευρά. Φυσικά ο Ντέμης εχει και αυτος τα δίκαια του, είναι ενας ηγέτης που στάθηκε στην ομάδα του στα δύσκολα, την υπηρέτησε άξια και συνεχίζει να την υπηρετεί.
Όμως στα γεγονότα με τον Ατρόμητο, ο τρόπος αντίδρασης του ήταν λάθος.. Δεν καταλογίζουμε κακές προθέσεις, το αντίθετο μάλιστα, ηταν ο πρώτος πρόεδρος που αοποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της βίας με πράξεις και οχι με λόγια. (Βλέπε άλλες μεγάλες ΠΑΕ, που υποστηρίζουν κιόλας επαγγελματίες χουλιγκάνους..)
Αλλα έπραξε βιαστικά και επιπόλαια, η κίνηση του ήταν άτυχη αφου με αυτήν ακύρωσε την προσφορά των οπαδών της ΑΕΚ και τις ενέργεις της Original ολη την προηγούμενη χρονιά που μετέτρεψαν τους εντός έδρας αγώνες σε γιορτή για ολη την οικογένεια, επιδεικνύωντας άψογη συμπεριφορά. Κάρφωσε αυτους που αγαπούν πραγματικά την ΑΕΚ με μια ανούσια πρωτοβουλία που είχε μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα. Ποια η ουσία της κινησής του? Μήπως η Ελληνική Αστυνομία ήθελε απελπισμένα να προβεί σε συλλήψεις και ξαφνικά αντίκρυσε τα κρύφα βίντεο που είχε μόνο ο Ντέμης και της έλυσε τα χέρια? Βρέθηκαν οί ένοχοι, οι αιμοσταγείς αυτοί οπαδοί που επιτέθηκαν στους αθώους του Ατρομήτου που ήσαν αθώες περιστέρες? Καποια μέσα προσπάθησαν να μας πείσουν για τα παραπάνω.. Ο Άγης και άλλοι τρομοκράτες εντοπίστικαν.. αυτοι που παρακινούσαν απο το κέντρο του γηπέδου πριν απο κάθε αγώνα τον κόσμο να εισβάλει μέσα αλλα οι χαζοί φίλαθλοι νόμιζαν οτι τους παρακινούσαν να σηκώσουν τα χέρια... Ενω βίντεο με επεισόδια πρώτη φορά βλέπαμε.. Η τηλεόραση τόσα χρόνια δεν είχε δείξει τίποτα, κανένα προσωπο δεν μπορεσε να εντοπιστει παρα τις φιλότιμες προσπάθειες της Αστυνομίας.
Ρε παιδιά γραψτε κανα dvd με πλάνα που παίζονται σε όλα τα κανάλια και στείλτε τα να βοηθήσετε και εσείς........

0 Comments:

Post a Comment

<< Home